Mastervolt Combi's (lader/sinus)

Mastervolt Combi's (lader/sinus)

Zorgeloos stroom onder alle omstandigheden

Mass Combi: laden, omvormen èn bijleveren in één apparaat

Met de Mastervolt Mass Combi verenigt u het beste van twee werelden: een geavanceerde acculader èn een stille omvormer in één compact apparaat. Ideaal voor de meeste boten, van sloep tot 16 meter jacht, maar ook voor zware mobiele toepassingen (de Mass Combi is E-mark gecertificeerd). Met de uitbreiding van het toch al brede assortiment met twee 48 V Combi’s is de Mass Combi nu ook inzetbaar in 48 Volt systemen.

Veelzijdige stroomvoorziening

Het is de veelzijdigheid in stroomvoorziening die de Mass Combi zo populair maakt. De startaccu en de gebruikersaccu worden snel en volledig geladen. De omvormer zorgt voor stille en schone stroomvoorziening. Tevens beschikt de Combi over twee gescheiden AC uitgangen, voor lichte en zware verbruikers. Zware verbruikers, zoals wasmachine of airco, worden alleen gevoed indien netspanning of generator aanwezig is. Dit voorkomt het onbedoeld leegtrekken van de accu.

Moderne technologie

Het ontwerp van de Mass Combi is uniek en karakteristiek voor Mastervolt, door de toepassing van lichtgewicht hoogfrequente techniek in plaats van zware trafo’s. Dat scheelt in afmeting, gewicht en geluid door het ontbreken van "brom". Het levert bovendien een zeer hoog rendement met minimaal omzettingsverlies en een laag eigenverbruik op. Dat maakt de Mass Combi de beste keus!

Gecombineerde functionaliteit

  • Bij beperkte netspanning bijleveren vanuit de accu (shore/generator support).
  • Laden van twee onafhankelijke accubanken.
  • Omvormen naar 230 V 50/60 Hz zuivere sinusspanning.
  • Leverbaar in 12, 24 of 48 V versie.
  • Meervoudig distributie- en omschakelsysteem.
  • Parallelfunctie; twee Combi’s parallel voor meer vermogen.
  • De Mass Combi voldoet aan de CE en E-mark richtlijn.