Mastervolt Mass Combi 12V
Mastervolt Mass Combi Ultra 12/3000-150 (230V)

-10%

Mastervolt Mass Combi pro 12/3000-150 (230V)

-10%

Mass Combi: acculader en omvormer in één

De Mass Combi, omvormer en acculader in één apparaat, speelt steeds vaker de hoofdrol in met zorg ontworpen elektrische systemen. In de Mass Combi heeft Mastervolt de meest geavanceerde techniek compact gebundeld waardoor u dan ook absoluut waar voor uw geld krijgt. Zonder veel ruimte te vragen biedt de apparatuur een hoogwaardige basisvoorziening voor kleinere systemen. En in geen enkele haven hoeft u zich zorgen te maken over de kwaliteit van de walstroom: het komt altijd goed met de Mass Combi!

De meest vitale functies in uw elektrisch systeem komen nu binnen bereik: het laden van accu’s, het leveren van 230 V spanning, automatisch schakelen en het gebruik van vele AC apparaten aan boord, zelfs bij beperkte walstroom. De stroom kan geleverd worden door een walverbinding, een generator of geladen accu’s. De Mastervolt 3-traps+ laadmethode staat garant voor méér accuenergie en langere levensduur. Accu’s worden altijd snel en volledig geladen, ook bij gebruik van een generator.

De stroomvoorziening is op en top betrouwbaar. Apparaten, ook die voor thuisgebruik, kunnen nu veilig op het elektrisch systeem aan boord worden aangesloten. Hierdoor werken bijvoorbeeld airconditioningsystemen, afwasmachines en magnetrons perfect. Ook als u de wasmachine of een ander apparaat gebruikt dat veel van uw systeem vraagt. In dat geval vullen de generator of accu’s namelijk tijdelijk het tekort aan. En dit allemaal door het gebruik van hoogfrequente technologie: the power to be independent!