Mastervolt Acculaders

Mastervolt Acculaders

Mastervolt acculaders: lang zal uw accu leven!

U wilt uw accu’s veilig, betrouwbaar en het liefst ook snel kunnen laden. Ook met lage walspanning of een beperkt stroomaanbod. Minstens zo belangrijk:u wilt dat uw accu’s lang meegaan en hun capaciteit behouden. Dan is Mastervolt de beste keuze.

De Mastervolt 3-traps+ laadmethode garandeert meer energie en zorgt dat uw accu’s langer meegaan. Mastervolt acculaders hebben meerdere functies in één:veilig en volledig laden van de accu’s, ook als deze geheel leeg zijn. En door efficient gebruik van de beschikbare wal- of generatorstroom (alle Mastervolt acculaders hebben een power factor-correctie) worden uw accu’s snel geladen.

Welke Mastervolt acculader past bij u?

Mastervolt biedt keuze uit twee soorten acculaders:

ChargeMaster: Geschikt voor recreatief en semi-professioneel gebruik. Makkelijk te installeren. Inclusief informatief display en eenvoudige drieknopsbediening. De ChargeMaster kan meerdere accubanken gelijktijdig en veilig laden.

Mass: Voor het zware werk in professionele en semi-professionele situaties. Door de geïntegreerde alarmeringsfuncties en de diverse certificeringen is Mass de keuze voor professionals.

Hoe kiest u de juiste acculader?

Bepaal:

  • Hoeveel accubanken wil ik laden?
  • De acculader moet dezelfde spanning hebben als de accubank.
  • Als vuistregel geldt dat 25% van de accucapaciteit (tot 50% voor gel accu’s) als laadvermogen voldoende is om de accu snel en veilig te laden en tevens het boordnet van energie te voorzien.Voor bijvoorbeeld een accu van 200 Ah is een acculader van 50 Ampère voldoende.