Mastervolt Accu's

Accu’s voor elke uitdaging

Altijd stroom over
Mastervolt maakt het kiezen van de juiste accu makkelijk. Of u nu kiest voor een betaalbare accu zoals de AGM of voor de innovatieve en technologisch zeer geavanceerde Lithium Ion, Mastervolt heeft de stroomoplossing die u wenst.

Om het u makkelijk te maken heeft Mastervolt haar complete accu-assortiment van 32 typen onderverdeeld in 6 series en 4 verschillende accutechnologieën. Elke serie heeft zijn eigen specifieke pluspunten en varieert in prijs, capaciteit, afmetingen, volume en levensduur.
Voor alle Mastervolt accu’s geldt:

  • Onderhoudsvrij
  • Veilig; geen ontgassing
  • Makkelijk te installeren
  • Ontworpen voor cyclisch (laden/ontladen) gebruik
  • 2 jaar garantie.


Punten om rekening mee te houden:
De juiste acculader kiezen verlengt de levensduur van uw accu aanzienlijk. U vindt meer informatie op   www.mastervolt.nl/acculaders. Dankzij de moderne 3-traps+ laadkarakteristiek van Mastervolt worden uw accu’s snel en veilig geladen.
Een controlepaneel is de beste manier om het optimale uit uw accu te halen. Kijk op www.mastervolt.nl/accumonitor voor meer informatie.
Het vaststellen van de juiste accucapaciteit voor uw nieuwe accu(‘s) is heel belangrijk.

Accu’s met pantserkwaliteit
Alle Mastervolt accu’s hebben schokbestendig gemonteerde positieve en negatieve accuplaten met rubber separatie. Het elektroliet is in gel of in glasfiber (AGM) geabsorbeerd. Hoogwaardige lood/calciumlegering garandeert behoud van startcapaciteit en zorgt voor te verwaarlozen zelfontlading. Mastervolt heeft de juiste accu voor elke toepassing.