Mastervolt Sinus Omvormers

Mastervolt Sinus Omvormers

Alles aan boord zoals thuis: 230 V met Mastervolt sinusomvormers

Met 230 V aan boord is alles zoals thuis: elk apparaat dat u thuis gebruikt kunt u dan immers aansluiten. Van föhn tot flatscreen, van wasmachine tot magnetron, van elektrisch gereedschap tot airco. Mastervolt sinusomvormers zetten de spanning van 12 V of 24 V accu’s probleemloos om in 230V/50Hz of 120V/60Hz. Geen gedoe, geen aangepaste apparatuur, maar genieten van alle comfort aan boord, precies zoals u thuis gewend bent.

Complete range
Mastervolt biedt een complete range omvormers van 300 W tot 15 kW in de typen AC Master en Mass Sine.

De AC Master is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote boten. Deze omvormers zijn klein, licht en muisstil. Installatie en bediening is supereenvoudig.
Mass Sine is vooral bedoeld voor uitgebreide systemen op grote jachten en binnen semi-professionele en professionele omstandigheden.

Mastervolt biedt omvormers voor zowel 230V/50Hz als 120V/60Hz (Amerikaanse spanning).

Bewezen techniek
Mass sinusomvormers hebben zich al ruim tien jaar bewezen in de meest extreme omstandigheden. Afmetingen en aansluitingen van eerdere modellen zijn nooit gewijzigd, maar daarentegen is de techniek volledig meegeëvolueerd. Dat maakt snelle, doelmatige één-op-één vervanging mogelijk zonder noemenswaardige stilstand.

De Mastervolt AC Master omvormers zijn klein, lichtgewicht en stil. Installatie en bediening is ongelooflijk eenvoudig.

Volledig onafhankelijk van de wal
Het komt regelmatig voor dat de walspanning varieert, met een knipperende verlichting als gevolg. Of zelfs minder is dan 180 Volt, waardoor sommige apparaten aan boord niet meer werken. De Mastervolt sinusomvormer zorgt voor een perfecte 230 Volt aan boord, waardoor deze problemen tot het verleden behoren. De zuivere sinusspanning is ook het behoud van uw apparatuur. Geen storingen, bromgeluid of strepen op het TV scherm, plus een langere levensduur van de aangesloten apparaten. Let wel op een juiste verhouding tussen uw omvormervermogen en de aangesloten belasting