Mastervolt Chargemate
Mastervolt Charge Mate 2502

Mastervolt Charge Mate 2502

276,12

Excl. BTW: 228,20

Binnen 5-7 werkdagen in huis

Mastervolt Charge Mate Pro 40

Mastervolt Charge Mate Pro 40

280,24

Excl. BTW: 231,60

Binnen 5-7 werkdagen in huis

Mastervolt Charge Mate Pro 90

Mastervolt Charge Mate Pro 90

340,13

Excl. BTW: 281,10

Binnen 5-7 werkdagen in huis

De Mastervolt Charge Mate is een automatisch werkend relais waarbij twee accubanken parallel geschakeld worden indien de spanning tenminste 5 seconden boven een bepaald niveau stijgt, zodat beide accubanken tegelijk geladen kunnen worden. Zodra de spanning weer zakt, worden de accubanken weer ontkoppeld. Met een optionele schakelaar kunt u de Charge Mate gebruiken als een noodschakelaar tussen de twee accubanken in geval van een noodstart van de motor

Deze automatische modus is standaard geactiveerd. Wanneer de Charge Mate is uitgerust met een optionele afstandsbedieningsschakelaar kan de Charge Mate ook gebruikt worden als “Start Assist”. Bij een kortstondig drukken op de schakelaar zullen de accubanken gedurende 30 seconden met elkaar worden doorverbonden; dit is in de regel voldoende voor het uitvoeren van een noodstart.

De werking van de Charge Mate wordt weergegeven door een LED. Bij een gedoofde LED staan de accubanken niet met elkaar in verbinding. Zodra een van de accubanken wordt geladen zal de LED eerst gedurende 30 seconden langzaam knipperen totdat het relais zich zal sluiten. Bij gesloten relais zal de LED continu branden.