Mastervolt Laadstroom Verdelers

Mastervolt Laadstroom Verdelers

Rondom de accu: sterke schakels voor de installatie
Bij de opzet van het accugedeelte voor uw 12 of 24V installatie gaat het niet alleen om de benodigde capaciteit en het type accu. Minstens zo belangrijk zijn de vitale componenten 'rondom de accu'. Voor de laadstroomvoorziening. Voor het bedieningsgemak. Voor extra veiligheid. Mastervolt biedt u al de nodige voorzieningen om de installatie perfect af te werken. U kiest daarmee voor louter sterke schakels met wereldwijd gegarandeerde topkwaliteit.

Complete range voor elk soort systeem
BI laadstroomverdelers voor een systeem met Mastervolt dynamo of acculader en twee of drie accu’s. Diodetechnologie zorgt voor een spanningsval van 0,6 V. Deze moet worden gecompenseerd en bijgeregeld naar het juiste niveau.
Battery Mate laadstroomverdelers hebben een verwaarloosbare spanningsval. Daardoor zijn ze deze bij uitstek geschikt voor het laden van meerdere accubanken met verschillende merken acculaders. Ook als daarvan de laadspanning niet aangepast kan worden. Ander voordeel: dankzij het hoge rendement gaat er nauwelijks energie verloren.
Charge Mate voor het parallel schakelen van twee accubanken tijdens het laden.
Battery Watch accuschakelaar met bescherming tegen overspanning en te diepe ontlading.
Handschakelaars voor het aan- en afschakelen van de verbruikers aan de accuset.