Mastervolt AGM 6V 260 Ah accu

Voorraad:
Binnen 5-7 werkdagen in huis
Model:
61002600
Merk:
Mastervolt
Prijs
394,22
Excl. BTW: € 325,80
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Het minimum te bestellen aantal is 2

Mastervolt AGM 6V 260 Ah accu

  • Zowel start- als service-accu
  • Extreem lange levensduur
  • Geheel onderhoudsvrij en veilig
  • Geschikt voor 3-traps+ laadproces
  • Kan in iedere positie worden geïnstalleerd
  • Uitstekende conditie, zelfs na de winterstalling

Accu’s zijn een cruciaal onderdeel van uw energiesysteem. Sommigen noemen het zelfs de meest belangrijke componenten omdat ze het vermogen opslaan wat u verworven heeft. Mastervolt biedt een compleet assortiment 12V accu’s aan, afgestemd op elk soort gebruik. Van AGM accu’s met glasfibertechnologie tot uiterst robuuste gel accu’s voor veelvuldige ontlading. Met Mastervolt accu’s bent u verzekerd van optimale betrouwbaarheid en de beste prijs/prestatieverhouding. En, natuurlijk, een reservoir voor uw onafhankelijke energiesysteem.

Mastervolt combineert zowel de ‘start’ als de ‘service’ functie in deze enkelvoudige 12V semi-tractie gelaccu. Als startaccu zorgt het voor het kortstondig leveren van hoge stroom en als voedingsaccu voor o.a. boegschroef, hekschroef of lier. Als service-accu is het bedoeld voor cyclisch gebruik, bijvoorbeeld voor boordverlichting en navigatie. De AGM accu is overal aan bood simpel te installeren, bijvoorbeeld naast de pomp of in het motorruim.

Speciale accudozen of externe installatie is normaalgesproken niet nodig omdat de natuurlijke ventilatie voldoende is. Het gesloten systeem betekent dat elke accu absoluut onderhoudsvrij is. Gasvorming bij het laden wordt door recombinatie weer in water omgezet. U hoeft hierdoor geen water bij te vullen of bang te zijn voor corrosie van de accupolen. De AGM accu’s presteren ook uitstekend als het zeer warm of koud is en na een rustperiode zoals de winterstalling of lange ankerperiodes. Met al deze kenmerken zijn de AGM accu’s perfect voor cyclisch gebruik op bijvoorbeeld boten of in voertuigen. Deze bron van duurzame energie geeft u ‘the power to be independent!’.

Specificaties

Nom. accuspanning: 6 V
Nominale accucapaciteit C20 (accucapaciteit bij een ontladingsduur van 20 uur, tot 5,25 V per accu): 260 Ah
Afmetingen (incl. polen), lxbxh: 295x180x298 mm
Gewicht    35,3 kg
Maximale laadstroom: 72A
Garantie periode: 2 jaar

 

Geef beoordeling
Bestand Grootte
ManualAGM6V120626.pdf 2.09MB Download

Eerder bekeken

Mastervolt AGM 6V 260 Ah accu
Mastervolt AGM 6V 260 Ah accu

Mastervolt AGM 6V 260 Ah accu

394,22

Excl. BTW: 325,80

Binnen 5-7 werkdagen in huis