TBS Battery Monitor – Expert Modular (12V-24V-48V)

Voorraad:
2
Model:
5056030
Merk:
TBS Electronics
Prijs
277,70
Excl. BTW: € 229,50
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

De Expert Modular is een batterij monitor van de nieuwste generatie. Onze bijna 20 jaar lange ervaring op dit gebied, heeft geleid tot de meest geavanceerde en uitgebreide batterij monitor welke momenteel op de markt verkrijgbaar is. De Expert Modular set bestaat uit een intelligente shunt en een Controle en Display Unit (CDU). De shunt heeft een geoptimaliseerde footprint voor een perfecte integratie met onze DC Modular producten. Zo kunnen stroomverdelers en zekeringhouders perfect geclusterd worden rond de Expert Modular shunt basis.

Deze geavanceerde batterij monitor toont niet alleen de werkelijke laadtoestand van uw accusysteem. Het biedt tevens een groot aantal extra functies voor een optimaal beheer van uw accusysteem en eventuele besturing van externe apparatuur.

In tegenstelling tot de bekende TBS Expert Lite en Expert Pro batterij monitoren die zijn gebaseerd op een passieve shunt voor de stroommeting, werkt de nieuwe Expert Modular met een actieve shuntmodule. Alle metingen en berekeningen worden in de actieve shunt module verricht, waardoor de hoogst mogelijke nauwkeurigheid bereikt wordt. De eindresultaten worden overgedragen aan de Controle en Display Unit (CDU) over een digitale kabelverbinding. Dit zorgt voor de hoogste immuniteit tegen externe stoorsignalen, zelfs in zware industriële toepassingen.

De Expert Modular kan drie accubanken monitoren. De ingangen voor accubank twee en drie kunnen echter ook worden geconfigureerd voor andere doeleinden, zoals een mid-point spanningsmeting, sleutelschakelaar ingang of backlight besturing. De Expert Modular kan gelijkstromen meten tot 600A (500A continu) en spanningen tot 70 Vdc en is geschikt voor elke lood- of lithium accu van 12V tot 48V.

 

Geef beoordeling
Bestand Grootte
E-Mod_TBS_Manual_Web_Rev2endfs.pdf 3.27MB Download
TBS_Expert-Modular_installation_guide_rev2endf.pdf 898.93KB Download
EMODD-EN-REVB.pdf 2.74MB Download

Eerder bekeken