TBS Universal remote control (URC)

  • TBS Universal remote control (URC)
Voorraad:
1
Model:
URL
Merk:
TBS Electronics
Prijs
197,47
Excl. BTW: € 163,20
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

De Universal Remote Control (URC) kan worden gebruikt om op afstand alle beschikbare parameters van uw TBS omvormer, lader of omvormer/lader uit te lezen. Afhankelijk van het aangesloten apparaat, kunnen parameters zoals bijvoorbeeld ingangsstroom, ingangsspanning, uitgangsspanning of uitgangsvermogen worden getoond. Het is uiteraard ook mogelijk om het aangesloten apparaat op afstand in en uit te schakelen.

Wanneer aangesloten op een Omnicharge acculader, kan de maximale laadstroom heel gemakkelijk worden aangepast. De lader kan zo ingesteld worden dat er (tijdelijk-) minder stroom verbruikt wordt van de AC bron, of om lader geschikt te maken voor het laden van kleinere accu’s. Deze functionaliteiten zijn ook beschikbaar bij aansluiting op een Powersine Combi. Hiernaast is er de mogelijkheid om het maximale AC stroomverbruik in lader modus aan te passen of de activeringsdrempel in stellen van de Power Boost functie.

Alle informatie wordt getoond op een helder wit verlicht grafisch display. De Universal Remote Control kit wordt geleverd met montage schroeven en een 3 meter interfacekabel (standaard CAT5 patchkabel). De URC herkent automatisch welk type TBS apparaat aangesloten is.

De URC is niet compatibel met de 200W – 800W Powersine omvormers.

Geef beoordeling
Bestand Grootte
URC_Manual_Rev4e.pdf 82.64KB Download

Eerder bekeken